det visste ni väl inte?

Här kommer några tips som ni säkert skulle kunna ha nytta av!

Läppstift:
Ljusa läppstift, exempelvis ljusrosa fungerar jätte bra som creme rouge. Dutta på kinden och smeta sedan ut med fingertopparna.

Balsam:
om du rakar benen så fungerar vanligt hårbalsam lika bra som rakludder, det blir lent och snyggt och du slipper köpa rakludder enbart för att raka benen!

Hårgelè:
om du vill forma ögonbrynen och få dom på plats så kan du forma dom med en liten klick hårgelè, och dom sitter på plats!

Fuktighetskräm:
om du har slitna och klyvna hårtoppar och det är ett tag till nästa inbokade tid hos frisören så kan du lägga i lite hudkräm i topparna. Det håller ihop de spretiga topparna. Se till att inte ta för mycket så att det ser fett ut bara!

nylonstrumpan:
Dutta en klick nagellack i maskan på nylonstrumpbyxorna för att den inte ska börja repa upp sig, eller spreja hårsprej över maskan. Detta är bara tillfälliga lösningar.

 byt örngott:
om du ofta vaknar med ruffsigt hår så kan det bero på att du använder fel örngott. Örngott som är gjord av bomull ruffsar till håret medan örngott av siden eller satin gör så att håret behåller sin smidighet och glans under natten.







Kommentarer
Postat av: Isabella

Händer idag då? =)



Gratis designers av mig ! =D

2009-07-12 @ 12:04:30
URL: http://isabellaaz.blogg.se/
Postat av: linda

svar: jaaaru, vi ha dator med internet o allt i bilen :)

2009-07-12 @ 12:21:09
URL: http://lindahenriksson.blogg.se/
Postat av: Lova

Tack för tipsen ;D

2009-07-13 @ 14:42:33
URL: http://pettersssonn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0